jest,jest-wystarczajaco duzo miejsca i jakos mnie przytlaczalo podczas jazdy.A tak na powaznie to chyba bedzie laguna 3 w dieslu,w przyszlym roku juz bedzie mozna jakas uzywke wyrwac
Eeee wcale tak świetnie się nie prowadzą miałem okazję kilka przetestować zresztą u mnie w okolicy BMW jest jedyną marką tak często wpadającą do rowów, a oszołomów w innych samochodach też przecież nie brakuje
A jeśli już musiałbym jakąś wybrać, to chyba byłaby to 635 ze starych zapasów, ewentualnie jakiś inny klasyk sprzed 30 lat albo 740 E38, ale to ostatecznie. W tych pieniądzach można już szukać porządnej W140, która ma o niebo więcej klasy i luksusu
Jedno do czego BMW się na prawdę nadaje to drift
_________________ Bez gwiazdy nie ma hmm...
...jazdy?
swietnie,swietnie.Mietkowi i audi troszeczke jeszcze brakuje,beemka jest zawsze o ten maly krok do przodu.
WSR napisał/a:
zresztą u mnie w okolicy BMW jest jedyną marką tak często wpadającą do rowów
Ja mysle o nowej BMW nie o tych w ktorych jezdza te Twoje oszolomy ( E-36,E-30),znam ten typ-hamulce niesprawne,zawieszenie w rozsypce ale na dachu antenka CB w srodku koncowka mocy i stad te rowy.Na nowe auto tych oszolomow nie stac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.