Zgadzam sie calkowicie z Tomik 1970 co do tego dbania a do elektroniki to bzdura totalna nawala tak samo jak w kazdym innym aucie wtryski tez padaja podobnie jak u konkurencji chcialbym zobaczyc jak wlejesz jakies gowno lub benzyne do toyoty lub vw diesel mowie o nowych modelach i sie obejdziesz bez pchania to nie te czasy ze jak sie pomylilo i wlal czlowiek do starego transita 20 litrow benzyny i potem dobil do pelna ropą to sie podlawil ale wyjeździl teraz wszystko jest zaawansowane i dopiete na ostatni guzik i od wlasciciela tez sie wymaga zeby przestrzegal pewnych zasad
Pracuje w reno serwisie i sam uzywam tej marki a to chyba cos swiadczy.
Pozdrawiam nureQ
Przebieg (odsłon): miliony
Silnik: google
Auto: Chrysler
Status: Online
patryk30
Auto: Clio
Silnik: diesel
Wysłany: 2009-03-29, 16:34
Osobiście wybrałbym z tych modeli Meganę z tego względu, że prezentuje się po parametrach najlepiej. Musiałbym jeszcze zobaczyć ją choćby na zdjęciach, bo po danych nie można ocenić samochodu.
Pozdrawiam
_________________ Samotność coraz bardziej Ci doskwiera?
Czujesz, że nadszedł czas na miłość i spotkanie z kimś wyjątkowym?
Biuro matrymonialne http://iduo.pl
Osobiście jestem fanem Laguny. To drugi Renault w mojej karierze i raczej nic złego powiedzieć nie mogę ... Jedną rzeczą która faktycznie jest bardzo awaryjna (z elektryki) to panel sterowania klimatyzacją (podświetlenie ... ) Poza tym auto jest doskonałe. Prowadzi sie super. Mam 120KM więc i troszeczkę szybciej też da sie pośmigać. Poza tym to duże wygodne auto i nadaje sie na długą trase, a po rozłożeniu foteli (kombi) w srodku można urządzić niezłą imprezkę ;)
_________________ nowe, świeżutkie forum poświecone twojej reni http://renaultzone.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.