Wysłany: 2010-04-17, 10:40 clio 2 hak jak podlaczyc kable
witam wszystkich
czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak podłączyć gniazdo haka z instalacja w aucie .patrzyłem przy lampach i nie ma ekstra pozostawianych wolnych miejsc w kostkach tak jak to ma miejsce w innych autach np. w necie tez nic nie znalazłem .dzięki pzdr
[ Dodano: 2010-04-17, 13:45 ]
witam ponownie
a wiec kable do gniazda haka podłączyłem tak jak pisało w instrukcji
1 L żółty kier lew
2 54g niebieski sw przeciwmgielne
3 31 biały masa
4 R ziel kier prawo
5 58 R braz poz prawa .itd itd
puściłem cala wiązkę tych kabli od haka na lewa stronę auta do środka i jak to teraz podłączyć z instal w aucie ,gdzie szukać tych oznaczeń 54g,L 58R na kablach od instalacji auta ich nie widziałem pzdr
[ Dodano: 2010-04-17, 15:35 ]
witam ponownie
za pomocą probówki już mniej więcej obczaiłem gdzie i co ale mam takie pytanie
czy jak się wepnę w instalacje centralnie czy coś się stanie czy nie potrzebuje jakiegoś przekaźnika czy coś takiego pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.