robert
Auto: renault grand scenic II
Silnik: 1.9 dci
Wysłany: 2010-04-23, 07:10 cieknie pod skrzynią biegów
witam mam pytanie czy przy demontarzu i montażu skrzyni biegów zawsze wymienia się uszczelniacz bo mechanicy w autoryzowanym serwisie Renault robili mi wymiane lozyska oporowego sprzęgła + siłownik i po przejechaniu 2000km zaczeło cieknąć z pod silnika ale to lało sie wcześniej tylko przypadek że to wykryto bo kamień latał na osłonie i gdy ja sciagneki to okazało się że cieknie i powiedzieli mi że mam zapłacić 1500 zł za wymianę uszczelniacza z robozizną a ja to raz zapłaciłem i czy mechanik niepowinien tego uszczelniacza wymienić za pierwszy razem ? to bylo by ok a tak to wszystko zrobili a uszczelniacza nie wymienili bo bylo such ale zawsze jest such jak jest orginalnie wszystko pochytaneatu zruszyli uszczelniacz zakręcili i zaczęło lać i prosze i o naprawe na gwarancji a oni nie bo muwia ze uszczelniacza sie nie wymienia i co teraz mam zrobić ,a wystarczyło że mechanik by powiedział warto wymienić uszczelniacz przy takie robocie i było by ok a tak to leje a ja mam być Kaszpirowskim i wiedzieć i mówić im co trzeba zrobić a tak to plac podwujnie za robote jak sie nieznasz na robocie prosze o pomoc
Forum to nie GG - już pomijam brak polskich znaków
Zanim coś wyślesz to przeczytaj i popraw. Jakieś zdania zdałoby się z tego zrobić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.