slowik12
Auto: Espace III
Silnik: 3l V6 24V
Wysłany: 2011-06-05, 12:43 Brak podświetlenia pozycji biegu w automacie
Witam.
Może ktoś mógłby zajrzeć do swego automatu. Przy kolumnie kierowniczej biegi są podświetlane. Natomiast w pewnym momencie zauważyłem, że nie mam podświetlenia pozycji lewarka zmiany biegów. A wydaje mi się, że było. Są dwie świecące żaróweczki i nic ponad to. Na logikę mógł to być pryzmat lub tworzywo przenoszące światło, ale nic takiego wewnątrz nie znalazłem. Pokrywa w której jest lewarek zmiany biegów jest na czterech zatrzaskach i łatwo ściąga się go do góry, lekko wkładając palec przy harmonijce, delikatnie podważając śrubokrętem z boku, w którymś z rogów.
Pozdrawiam.
_________________ *** GrandeRenia na podwójnym gazie ***
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.