Wysłany: 2011-06-09, 17:45 Brak mocy w lagunie 19 dti
Witam od niedawna mam problem z moja laguna polegającym na braku mocy. Auto z wciśniętym pedałem do dech ledwo się rozpędza na dodatek daję mocno z rury na biało i zapalą się od czasu do czasu kontrolki serwis i pomarańczowa sprężyna (gasną po odjęciu gazu ) w serwisie nie wiedzą co dolega Autu. Na komputerze nie ma żadnego błędu żadnego błędu. Co jest nie tak z moją Laguną :(
sprawdziłem zawór EGR nawet go zaślepiłem na chwilę przepływomierz odłączyłem i dalej to samo nie w tych rzeczach problem . Czy u was komputer nie zapisuję błędów ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.