Mikroszkop
Auto: rozne renault
Silnik: renault
Wysłany: 2011-04-14, 13:03 Automatyczna skrzynia biegow do scenic rx4
Witam, jestem nowym uzytkownikiem forum ale mysle ze zabawie tu dluzej, zaczynam swoja przygode z renault.
Mam pytanie odnosnie Scenic Rx4- czy mozna do niej zamontowac automata z renault koleos, albo jakas inna skrzynie w automacie. Szukalem w googlu ale nic nie znalazlem oproczinformacji ze taki sam silnik jak w koleos siedzie w nissanie jakims.
[ Dodano: 2011-04-15, 20:50 ]
wiec widze ze kilka osob obejzalo posta ale nikt nic nie napisal. ja wiem ze temat ciezki jest ale moze ktos zna widzial jakas stronke z automatami jakies forum cxzyco ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.