Wysłany: 2008-05-26, 18:21 Antyradar - czy jest sens
Mam CB, ale ostatnio nie zadziałało (z winy mojej jak i innych użytkowników) No i zacząłem się zastanawiać nad jakimś dopełnieniem CB. Czy jest sens wydać 200 - 300 zł na antyradar miał ktoś styczność?
_________________ Bez gwiazdy nie ma hmm...
...jazdy?
No tak, ale własnie nigdy nie ma tej 100% pewności. Ostatnio rozmawiałem z kolegą, który z rozmowy ze znajomym strażnikiem że na te stacjonarne, oraz przenośne fotki antyradar za 300 wystarczy, bo one wysyłają sygnał non stop i w miarę wcześnie można go wychwycić. Gorzej jest z suszarkami, ale tu wycztałem na elektrodzie, że dobry anty też da radę, pod warunkiem, że zostanie zmierzony ktoś przed nami, tylko dobry anty to >1600zł...
_________________ Bez gwiazdy nie ma hmm...
...jazdy?
Zgadza się, na typowe fotoradary wystarczy taki za kilka setek. Ale chyba warto pomyśleć nad droższą inwestycją, bo policja dostaje teraz laserowe wynalazki. Oczywiście antyradarów nie można używać, można je tylko posiadać
Auto: L II Ph II
Silnik: 2,0 dCi
Wysłany: 2010-12-08, 07:21
Nie ma co się bawić - kiedyś to działało jak były stare radary. Te nowe co mają to nawet z 1km potrafią złapać a antyradar tyle nie złapie. Najlepszy antyradar to CB ( niestety strasznie zaśmiecony jak znieśli opłaty) a najpewniejsza jazda zgodna z przepisami
RamJet
Auto: Opel
Silnik: 1.6
Wysłany: 2010-12-15, 14:54
Z praktyki - nie ma sensu
Radio, Radio CB, żona, dziecko... jak dołożysz antyradar zwarjujesz i nie bedziesz wiedział na czym sie skupić
CB + pewne proste legalne sposoby (wiadomo o czym mowa) na fotoradary i masz 99% pewnosci ze Cie nikt nie zlapie
a antyradar zawsze moga wykryc niebiescy panowie i wtedy klopot
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Forum renaultforum.pl nie jest formalnie powiązane z koncernem Renault. Znaki towarowe wykorzystane w treściach forum należą do ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w charakterze informacyjnym. renaultforum.pl zrzesza użytkowników samochodów marki Renault.